Формак рецепт — оселедцева намазка: як створити класичний форшмак — ідеальна закуска на Новий рік 2025 | Кулінарні новини | FoodOboz

Форшмак — це класичний єврейський делікатес, що готується з оселедця і подається з ароматним запеченим чорним хлібом. Кожна господиня має свій унікальний рецепт цього блюда, вважаючи його найсмачнішим. Однак справжня класика завжди матиме пріоритет у серцях гурманів.

Фудблогерка з ніком lola queen of herring поділилася в Instagram секретами приготування традиційного форшмаку. Цей легкий і доступний рецепт підходить навіть для тих, хто тільки починає знайомитися з кулінарією.

1. Видаляємо кісточки з оселедця.

2. Ріжемо цибулю на маленькі кубики.

3. Очищаємо яблуко від шкірки і ріжемо його на маленькі кубики.

4. Волоські горіхи січемо ножем і додаємо до цибулі та яблука.

5. Куски білого хліба змочуємо у розчині оцту з водою, нарізаємо їх ножем і потім додаємо до основної суміші.

6. Ретельно подрібнюємо оселедця і включаємо його в загальну суміш.

7. Вносимо перець і олію, старанно змішуємо і виставляємо на стіл.

На OBOZ.UA можна знайти безліч інших рецептів страв з оселедцем:

#Євреї #Хліб #Allium #Клупе. #Закуска #Apple #Олія #Juglans regia #Оцет #Чорний перець

Читайте також

Найпопулярніше
Воины Израиля — дорога славы
ЗАПОРОЖЬЕ. Первые дни 2021г.
КРИВОЙ РОГ. Праздник Суккот в подростковом клубе Be Jewish
Актуальне
Кабінет Міністрів України: могила цадика Нахмана в Умані отримала статус національної пам'ятки.
У Румунії на суд поставлять ультраправого проросійського політика Джорджеску за звинувачення у поширенні фашистської ідеології.
У Румунії розпочнеться судовий процес над проросійським політиком Джорджеску — всі подробиці.
Теги